Samen van Waarde

Partner Dagbeleving Willemshoeve

Dagbeleving Willemshoeve

Op deze zorgboerderij zijn mensen met dementie dagelijks actief en beleven ze geluksmomenten. Ze zijn zoveel mogelijk buiten, in samenwerking met de gemeenschap van de naastgelegen Herenboerderij. Dagbeleving Willemshoeve streeft op deze manier naar een dementie-inclusieve samenleving: je wordt gezien, ook al heb je dementie.

dagbelevingwillemshoeve.nl

Amaris Zorggroep

Amaris biedt thuiszorg, revalidatie en wonen met zorg in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. En nu dus ook Dagbeleving op de Willemshoeve. Amaris kan door zijn brede aanbod snel inspelen op je veranderende zorgvraag. Waarbij uitgangspunt blijft dat je zo lang mogelijk regie houdt over je eigen leven. De kernwaarden van Amaris zijn onze basis: we werken respectvol, betrouwbaar, betrokken en professioneel gedreven.

amaris.nl

Herenboeren Willemshoeve

Herenboerderij Willemshoeve is een kleinschalig coöperatief gemengd boerenbedrijf. Een coöperatie van zo’n 240 huishoudens is eigenaar. Een boer in loondienst teelt voedselproducten die de leden kiezen. Dat gebeurt op een duurzame manier, met liefde voor de natuur. De Herenboerderij is zo’n 20 hectare groot. Ongeveer 500 mensen eten mee van de producten.

willemshoeve.herenboeren.nl

Groeipunt Willemshoeve

De Willemshoeve biedt ook onderdak aan mensen voor educatie en voorlichting. Zo leren scholieren over landbouw met respect voor de natuur. Zorgprofessionals leren meer over persoonsgerichte zorg voor mensen met dementie. Groeipunt Willemshoeve verhuurt ook ruimtes voor trainingen, vergaderingen, bezinning en persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd wat deze bijzondere locatie voor jou te bieden heeft? Neem een kijkje op onze website!

groeipuntwillemshoeve.nl

StudieArena – WelZijn in de Zorg

StudieArena is al sinds 2007 het centrum voor kennisuitwisseling in de langdurige zorg. StudieArena verzorgt scholing voor zowel zorgprofessionals als leidinggevende om hen te ondersteunen bij het echt inhoud geven aan WelZijn in de langdurige (ouderen-)zorg. Met respectvolle benadering, oprechte aanwezigheid en echt contact met de mensen voor wie jij als zorgmedewerker zorg draagt. Bezoek de website voor meer informatie.

studiearena.nl

Dit initiatief wordt ondersteund door